linkedin-icon    facebook-icon

 

Coaching

De werkomgeving van een organisatie geeft vaak aanleiding tot uitdagende situaties. Zowel reacties van collega's, medewerkers en leidinggevenden als de concrete resultaten in het werk zijn vormen van feedback die te gebruiken zijn voor het verbeteren van persoonlijke effectiviteit.

Met opdrachtgever en coachee stellen we doelen die we willen bereiken in het coachingstraject. De coachingstools die Veronique gebruikt, sluiten aan bij de leerstijl en de persoonlijkheid van de coachee. In de eerste sessies krijgt de coachee handvatten om voor zichzelf een stabiele basis te leggen. In de vervolgsessies gaan we de diepte in om belemmerende patronen te transformeren en een vernieuwd fundament te leggen. Zo voorkomen we terugval bij de medewerker in oude ineffectieve gedragspatronen. We maken de weg vrij voor de coachee om weer in verbinding te zijn met flow, vitaliteit en zingeving.

 

 

Veronique gaat naar de essentie van het vraagstuk. Zij begeleidt op een inspirerende manier, vanuit een stroom van kracht en gedrevenheid. Ik heb geleerd nieuw gedrag toe te voegen en te integreren. Door de diepgang van dit proces was het mogelijk te groeien.

Tanja van Dun
Coördinator

 

Veronique is een zeer kundige coach die op een vriendelijke, maar ook zeer effectieve en doelgerichte manier te werk gaat. Ze heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en beschikt over een breed spectrum aan methodieken die ze kan inzetten.Haar soms onorthodoxe manier van werken maakt haar een goede coach voor zeer ervaren hulpverleners. Zij doet immers interventies die zij niet kennen of gewend zijn, waardoor ze gemakkelijker de regie aan haar kunnen overgeven. Veronique heeft al diverse succesvolle coachingstrajecten bij ons weten af te ronden, naar volle tevredenheid van alle betrokkenen.

Karien

 

LegalTech is mede tot stand gekomen dankzij de inspirerende coachingssessies van Veronique. Zij heeft mij op haar rustige en persoonlijke manier gestimuleerd en begeleid om de toegang te vinden tot mijn emoties en werkelijke drijfveren. Vol begrip heeft ze mijn proces gevolgd en me gesteund in lastige situaties. De manier waarop ze dat heeft gedaan was geweldig en boven verwachting!”

Wilma van der Meerakker