linkedin-icon    facebook-icon

 

Geluk op het werk

Inmiddels staat vast dat bedrijven die investeren in het geluk van hun medewerkers hier structureel de vruchten van plukken. De correlatie tussen gelukkige mensen en succes is twee maal krachtiger dan tussen succesvolle mensen en geluk. Ze zijn minder vaak ziek, blijven langer bij een organisatie, zijn productiever en creatiever. En daarnaast wordt het nog een stuk leuker op het werk.

Happiness at Work Survey
Als je geluk op het werk bespreekbaar wilt maken, is de Happiness at Work Survey een geweldig handvat voor jezelf, je team en de hele organisatie. Deze Survey onderzoekt hoe jij, het team en de organisatie scoort op veertig factoren die het meeste invloed hebben op werkgeluk. De resultaten geven inzicht waar de sterke punten liggen en waar je mee aan de slag kunt.

Wil je meer weten over vragenlijsten die werkgeluk in kaart brengen? Klik dan hier!

Boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties
Of je nu werknemer bent of zelfstandig ondernemer, of je nu op zoek bent naar een vaste baan of op zoek bent naar een opdracht, geluk is te trainen. En als jij gelukkig bent in en op het werk, kun je mensen niet alleen aansteken met geluk maar ook inspireren tot geluk op het werk. Dit boek is bedoeld om het gedachtegoed “geluk in organisaties” te introduceren en te implementeren. Ieder die werkt kan de gelukscompetenties (laten) trainen op de eigen werkplek of in de organisatie introduceren. Je krijgt de gelukscompetenties in een breder perspectief te zien. Ook krijg je handvatten om aan de slag te gaan met het introduceren van geluk in je organisatie. En natuurlijk een competentiewoordenboek met vijfentwintig cruciale gelukscompetenties waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen om meer geluk te ervaren in het werk. Bestel nu een exemplaar voor 25,50 euro

Lezingen
Hoe werkt geluk nu eigenlijk op de werkvloer? “Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig dat er geld is” luidt het bekende spreekwoord. Maar als geld ons niet gelukkig maakt, wat dan wel? Is werk, geld en geluk te combineren in een drie-√©√©nheid? Wat zou je doen als uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat geluk rendeert? Hoe zien organisaties eruit waar geluk deel uit maakt van het werk? En als je gelukkig bent, hoe houdt je dat vast? Is gelukkig zijn wel te leren? En zo ja, zou je dat willen leren?   Een lezing gevuld met anekdotes, een dynamisch overzicht en de Authentieke Dialoog in vogelvlucht. Kijk voor een voorbeeld bij K-T Dynamics YouTube.

Workshop gelukstheater
Stel jij bent regisseur van je eigen geluk? Hoe doe je dat? In deze workshop werken we met veel plezier, lachen en dreambuilding. Met persoonlijke theater oefeningen regisseer jij je eigen geluk in je leven. Kom en doe mee, laat je lach en je fantasie de vrije loop! Kijk voor een voorbeeld op bij K-T Dynamics YouTube.

Workshop Gelukscompetenties
Praktijkvoorbeelden, korte oefeningen en veel tips vormen samen een stoomcursus. Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!

Leergang Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!
In deze leergang leer je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met geluk op het werk. Klik hier om er meer over te weten te komen.


www.trainjegelukscompetenties.nl