K-T Dynamics: onze visie

Je bent een schepper van de wereld waarin je wilt leven.

K-T Dynamics werkt volgens de volgende principes:

Partnership
Het begeleiden van een verandering is een intensief proces. Samen met de opdrachtgever houden we vinger aan de pols, behouden we het overzicht en vullen we aan met kennis van zaken. We doen wat nodig is om de veiligheid van de werknemer te waarborgen. We staan naast je, ook in heftige tijden. Van begin tot eind.
Tot partnership behoort ook een goede balans in wederkerigheid: een balans in geven en ontvangen die voor beide partijen goed werkt.

The heart of the matter
Vanuit betrokkenheid werken we met hart voor de zaak. Ook willen we zo snel mogelijk naar de kern waar het om gaat. Wat leeft er werkelijk? Hoe creëer je met elkaar een omgeving waar je met hart en ziel kunt werken? Werk dat zin heeft en dat zin geeft.

Authenticiteit
We scheppen ruimte voor authentieke ontmoetingen. We nodigen uit om moedig en open onder ogen zien wat er speelt. We omarmen wat zich aandient.
Ook al gebruikt we management modellen, niet de theorie is leidraad, maar de persoon zelf. We doceren geen trucjes, maar begeleiden oprechte interactie die beklijft in duurzame resultaten.

Empowerment
Empowerment gebeurt van binnenuit. We spreken je hierop aan. Onze acties zijn erop gericht mensen te helpen om in hun kracht te staan. We geven hiervoor zonodig handvatten, oefeningen en huiswerk. Vanuit de positieve psychologie bekrachtigen we wat werkt. We stimuleren hen om buiten de comfortzone te treden en daar succes te hebben.

Praktische Spiritualiteit
Als organisatie- en HRM adviseur, transformatiecoach, mediator, trainer en teambuilder richt Veronique zich op...
Het begeleiden van mensen naar een betere samenwerking beschouwt zij als een service for humanity.

Wat werkt in de praktijk? haar Hoe geef je vorm aan bezieling? Hoe verbind je je met de stroom van het leven? Hoe maak je de levensenergie — de chi — in een persoon of groep vrij?