Veronique heeft als HR adviseur mij en mijn management team 11 maanden ondersteund bij verschillende HR onderwerpen. Ze heeft een belangrijke rol gespeeld bij werving en selectie trajecten en HR projecten verricht, o.a. op het gebied van ken- en stuurgetallen. Daarnaast heeft ze mijn organisatie in de opbouwfase veel trainings -en opleidingsadvies gegeven. Veronique is een gewaardeerde professional. Ik kijk terug op een zeer fijne samenwerking.

Sladjana, Manager ABN AMRO

 

Veronique draagt op enthousiaste en gedreven wijze haar kennis daarbij over. De parate kennis die ze daarbij heeft over de deelnemers en direct weet te vertalen naar de lesstof is verbazingwekkend!

Gerard, Enexis

 

Wat ik zo waardeer aan Veronique is dat zij haar talenten en gaven bewust inzet in alles wat zij onderneemt. Iedere keer verwonder ik mij over hoe zij slagvaardig zij met mensen weet samen te werken om er een inspirerende en vooral praktijkgerichte workshop van te maken. Innovatief, bruisend van energie, vol overgave, professioneel, met kennis van zaken, speels en to the point.

Monique, Dreambuilder Coach

Opdrachtgevers

K-T Dynamics heeft met plezier eerder gewerkt voor:

 

 

Veronique is ontzettend sterk in het combineren van de "zachte kant" met de rationele kant. Ook heeft zij oog voor ieder detail voor ieder individu. Zij is iemand die creativiteit combineert met gezond verstand en op het scherpst van de snede acteert, waardoor vooruitgang geboekt kan worden. Toegankelijk en coöperatief, zij heeft haar "zaakjes" altijd op orde en kent als geen ander het klappen van de zweep. Een sterke, faire professional, een serieuze gesprekspartner.

Jos, Senior Procurement Officer APG

 

Veronique proved to have great knowledge of coaching teams within the scope of competence management. In just this one day Veronique was not only able to train us in giving positive feedback, recognizing team roles and asking solution-oriented questions but also managed to practice several conversations with regard to coaching employees. 
Further on she helped us putting together a format for our company with regard to personalities and/or team roles we wish for including the main competences needed to achieve this. We did not expect to come this far in just one day. Veronique really opened our eyes in how we can have an active and determined policy in coaching our
teams.

Desiree, Manager Voigt Travel

 

Ik heb Veronique leren kennen als een kundig docent, trainer en coach. Niet alleen in groepsverband, maar dus ook op individueel gebied is Veronique in staat geweest om heldere lijnen uit te zetten en te coachen, met voldoende aandacht en flexibiliteit om tijdens de lessen van het programma af te wijken omdat hier behoefte of noodzaak voor was. Deze manier van doceren en coachen heeft mij in staat gesteld om een beter inzicht te krijgen in mijn persoonlijkheid en bijbehorend leiderschap (voor nu en in de toekomst). Deze inzichten heb ik gelijk in de praktijk kunnen brengen wat me al veel opgeleverd heeft en waar ik erg dankbaar voor ben.

Bart, Productmanager Rabobank