Persoonlijk heb ik veel baat gehad bij de inzichten en de begeleiding die het transformatiespel me gegeven heeft. Ik gun het iedereen om dit krachtenveld te ervaren.

 

Transformatiespel

Het spel dat je leven kan veranderen!
Het Transformatiespel is een lichtvoetig, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij jouw eigen levensspel en stappen te zetten tot verandering.
Deze workshop helpt je door inzicht in of ondersteuning bij een (veranderings)proces of als reflectie op een recente verandering in jouw leven

Je maakt van jouw verlangen werkelijkheid door te formuleren wat je in jouw leven wilt verwezenlijken. Dit doe je door een doel of vraag te formuleren. Mogelijk voorbeelden van een doel: “Ik wil de juiste levenspartner voor mij vinden”, of “Ik wil mijn eigen bedrijf beginnen”. Voorbeelden van een vraagstelling zijn: “Wat heb ik nodig om gelukkig te zijn?”, of “Hoe kan ik uit dit conflict komen?”
Door reflectie, feedback van de begeleider en andere spelers, en een beroep op jouw ‘innerlijk weten’ word je jezelf meer bewust welke stappen je kunt nemen die jij nodig hebt. Spelenderwijs dring je door tot de kern waar het omgaat.
Het spel werkt door op 4 verschillende niveaus: zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Het Transformatiespel is een diepgaande en intieme belevenis. Sta toe dat je in jezelf stappen maakt die je niet voor mogelijk had gehouden. Het spel schept ruimte, tijd en aandacht om onder ogen te zien wat nodig is en zelfs zaken hardop te benoemen waar je al jaren mee rondloopt. De bewustwording die als gevolg hiervan optreedt, helpt je om gemakkelijker jouw inzichten in actie om te zetten.
Het transformatiespel is ontwikkeld in Findhorn, Schotland. Veronique Kilian is in Findhorn opgeleid en gecertificeerd om het spel te kunnen begeleiden.

Duur: 2 tot 4 dagdelen, afhankelijk van het aantal deelnemers (2 dagdelen bij 2-3 spelers, 4 dagdelen bij 4 spelers).

 

“Bevrijdend en inspirerend"

Paul den Besten
KLV

 

“ een fantastische ervaring! Elke dag weer biedt me een gelegenheid om de inzichten toe te passen”

Jerry Bochum
Maatschappelijk Ondernemen

 

“Het gaf me inzicht in belemmeringen en dat een belemmering niet altijd gepaard hoeft te gaan met angst en pijn”

Barbara van Dam
Opleider Cardiac Care Verpleegkundigen