Veronique Kilian

 

Wie is Veronique

Veronique Kilian (1969) is afkomstig van Chinese voorouders. Haar ouders zijn als Chinezen geboren en getogen in Indonesië. Vanwege de diverse banen van haar ouders is Veronique in Duitsland geboren en in Nederland opgegroeid.

Deze interculturele achtergrond inspireerde haar om af te studeren in Algemene Sociale Wetenschappen, met als specialisatie Intercultureel Management. Haar studie was opgebouwd uit Culturele Antropologie, Communicatiewetenschappen, Beleid en Management en Klinische Arbeids- en organisatiepsychologie. Haar hart ging uit naar het verhogen van persoonlijke effectiviteit van mensen in organisaties. Inzicht, begrip en compassie die (cultuur)verschillen overstijgt en community learning mogelijk maakt.

In de werkjaren na haar studie heeft Veronique heeft een achtergrond opgebouwd in de organisatie-advies en in de human resource management. Tevens is ze specialist op het gebied van persoonlijkheidstypologieën, zoals MBTI, Ennegram en Quinn. Waar nodig zet zij deze in bij (loopbaan)assessments, transformatiecoaching of ter ondersteuning bij teambuilding. Door diverse train-de-trainers heeft zij zich bekwaamd in het begeleiden van groepen voor zowel kennis- en vaardigheden als teambuilding.

Veronique hecht waarde aan vitalititeit en beoefent Martial Arts, Kundalini Yoga en Healing Tao.