linkedin-icon    facebook-icon

 

Vitaliteit

Heb je het druk?

Wil je ruimte in je hoofd ervaren en je vitaliteit in je lijf voelen?

Voel je je soms moe?

Wil je jezelf beter beschermen tegen invloeden van buitenaf?

Wil je je ontspannen en tegelijkertijd alert aanwezig zijn?

Wil je je immuunsysteem en je hormoonbalans versterken?

HET NIEUWE MINDFULNESS HEET TAOFULNESS
In mijn werk als trainer en coach zie ik steeds vaker dat er behoefte is aan een hoog energieniveau. Door spanning, angst of stress verliezen we onnodig energie. Het goede nieuws is dat er simpele manieren zijn om in korte tijd deze spanningen af te voeren, uit te rusten en weer energie op te laden.

Diverse onderzoeken hebben al bewezen dat mindfulness een gezond effect heeft op lichaam en geest. Ook Healing Tao heeft de werking van mindfulness. Sterker nog: het helpt je niet alleen om je hoofd leeg te maken, het heeft ook een helend effect op je zenuwstelsel en je hormoonhuishouding.

“Het lukt steeds beter met mijn gevoel erbij te blijven, te ontspannen en afvalstoffen kwijt te raken. Ik ga blijer weg dan ik kwam.”
Frans

Hoe werkt het?
Het Chinese Taoïsme is gebaseerd op de wijsheid van onze organen. Door middel van een uniek systeem van Chinese meditaties schep je balans in je lichaamssystemen en verhoog je de stimulerende en versterkende werking van je vitale systemen. Je schoont je lichaam op en herlaadt het.
De meditaties werken met visualisatie, klank en beweging. In deze basiscursus leer je universele levenskracht aan te boren en op te nemen. Deze actieve meditaties kan je overal doen, of je nu thuis bent, op reis of in de natuur.
We behandelen:

  • - de 5 elementen gekoppeld aan vitale organen
  • - meditaties om je herstellingsvermogen te versterken
  • - vitale energie stromen via de kringloop
  • - structuur en kracht vanuit IJzeren hemd
  • - ondersteunende en versterkende Chi Kungs

Of je nu beginner bent of gevorderde, de vijf elementen uit de Healing Tao komen op ieder niveau terug. In deze basiscursus leer je het spel met de elementen.

“Mijn menstruatie klachten verdwenen. Ik heb nu geen kramp meer. Heerlijk”
Vicky

BLIJVEND VITAAL OUDER WORDEN
Healing Tao helpt je om weer lekker in je vel te zitten en je energie op te laden. Je krijgt weer ruimte in je hoofd.

Chi: universele levenskracht
In deze basiscursus leer je universele levenskracht als bron in jezelf aan te boren en op te nemen uit de natuur. Daarvoor hoef je niet eens persé in de natuur te zijn. Deze meditaties kan je overal doen, waar je ook bent.  

Blijvend vitaal ouder worden.
Vanaf mijn veertigste besloot ik me te richten op vitaliteit. Beweeglijk, gezond, authentiek, sterk en mooi, dat leek me wel wat. Healing Tao heeft eraan bijgedragen dat ik een sterker immuunsysteem heb, meer sport en mijn seksuele energie beter kan transformeren naar vitale energie.
Ik volg mijn roeping om juist in deze tijd healing tao lessen te geven. Het is een tijd waar veel gevraagd wordt van onze energie. Een tijd van spanning en 'dreiging', maar ook een tijd van grote creativiteit en transformatie. Deze tijd vraagt om het trainen van herstellingsvermogen en duurzame vitaliteit.

Sinds 2009 ben ik healing tao practitioner. Toen ik mijn eerste Healing Tao les volgde, voelde ik hoe mijn hoofd tot rust kwam, én mijn lijf kon uitrusten, bijkomen en opladen. Dat was een heerlijkheid in het drukke bestaan.

Op het gebied van Healing Tao heb ik regelmatig trainingen gevolgd bij o.a. Reinoud Eleveld, Michael Winn, Luc Leyten, Inge Maassen, Birgit Haberkamp, Juan Li en Barry Spendlove. Deze trainingen omvatten zowel basiselementen uit de Healing Tao (zoals Innerlijke Glimlach, Helende Klanken, Hemelse Kringloop, IJzeren hemd) als Fusie, Beenmerg Chi Kung, Nei Dan Kung, Tao Yin en Kan & Li. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd Associate Healing Tao Instructor.

In mijn dagelijks werk ben ik all-round trainer op meerdere vakgebieden. Ik werk o.a. voor opleidingsinstituten waar ik trainingen geef op het gebied van Psychologie, Human Resource Management (HRM), Leiderschap, Social Work en Diversiteit. Als transformatiecoach begeleid ik mensen individueel om in hun kracht te zijn en te blijven.

“Op de terugweg naar Nederland vanuit Amerika beluisterde ik in het vliegtuig de opnames van de healing tao oefeningen. Ik kon ze goed mee doen. Toen ik terug was in Nederland merkte ik dat mijn man wel last had van jetlag en ik niet!”
Danielle

Investering
Voor ondernemers 325 euro (excl btw)
Particulieren: 295 euro (incl btw)
* een gratis intake gesprek
* acht avonden om op te laden en te ontspannen en een bonus-avond
* actieve meditaties om thuis te oefenen

Aanmelden?
Inschrijven kan via veroniquekilian@krachtmeeting.nl of bel 06 20 621 673

Meer informatie kun je vinden op:
Facebook: healingtaodenbosch
www.krachtmeeting.nl
www.healingtao.info

 

“De healing tao oefeningen hadden een positief effect op mijn bloeddruk. Ik sta er versteld van."